امروزه آسانسور به یکی از اجزای اصلی زندگی روزمره تبدیل شده است. با توجه به موارد استفاده متعدد آسانسور در ساختمان‌های مسکونی، سازمان‌های و ادارات و ماهیت این وسیله پراستفاده با وجود رعایت تمامی استانداردها و کلیه موارد ایمنی، در مواردی باز هم شاهد اتفاقاتی ناگوار و غیرقابل‌پیش‌بینی در زمان استفاده از این وسیله هستیم که خسارات مالی و یا جانی مختلفی را به همراه دارد.

بیمه آسانسور یک نوع بیمه مسئولیت مدنی است. بدین معنی که چنانچه در اثر حرارت آسانسور، ساکنین ساختمان مقصر شناخته شده و محکوم به جبران خسارات جانی و مالی شوند. شرکت بیمه آسانسور باید تمام خسارات ایجاد شده را جبران کند.برای دیدن انواع طراحی و نصب اسانسور در اصفهان به سایت رهنما لیفت مراجعه فرمایید.

آیا بیمه آسانسور اجباری است؟

هرچند بیمه آسانسور برای ساختمان اجباری نیست، اما در صورت بروز هرگونه حادثه، نداشتن بیمه آسانسور، مدیران و مالکان ساختمان مسئول تمامی خسارات وارده می‌باشد و از آنجائی که خسارات وارده معمولاً جانی است. مبلغ خسارت به وجود آمده بسیار هنگفت است. اگرچه آسیب‌های آسانسور اتفاق نمی‌افتد، اما در صورت وقوع بیمه آسانسور می‌تواند از شما در برابر حوادث پیش‌بینی‌نشده محافظت کنند.بیمه آسانسور به طور اجباری در برخی کشورها الزامی است در حالی که در دیگر کشورها اختیاری می‌باشد. در بسیاری از کشورها، بیمه آسانسور به عنوان یک نوع بیمه مسئولیت عمومی محسوب می‌شود . در صورت وقوع حادثه یا آسیب به افراد یا دارایی‌ها، مالک یا مدیر آسانسور ممکن است مسئولیت مالی قرار گیرند.

مقررات مربوط به بیمه آسانسور می‌تواند بسته به قانون محلی و مقررات ساختمانی هر کشور متفاوت باشد. برای اطلاعات دقیق‌تر در مورد الزامات بیمه آسانسور در کشور خود، بهتر است با مقامات محلی یا شرکت‌های بیمه مشورت کنید.در برخی موارد، اگر یک ساختمان دارای آسانسور است، بیمه برای آن اجباری است.برخی کشورها ممکن است الزامات ویژه‌ای برای بیمه آسانسور داشته باشند که باید رعایت شوند.برای اطمینان از الزامات بیمه آسانسور در محل زندگی خود، بهتر است با یک مشاور بیمه یا مقامات محلی مشورت کنید.برای بیمه و طراحی نصب اسانسور در اصفهان به کارشناسان مربوطه مراجعه فرمایید.

بیمه آسانسور به عهده کیست؟

مسئولیت خسارت‌های ناشی از حوادث آسانسور همگی بر عهده مدیران و مالکان ساختمان می‌باشد. هم‌چنین مدیر ساختمان می‌تواند به نمایندگی از همه ساکنین ساختمان، بیمه آسانسور را تهیه کند. در این حالت هرکس حق بیمه خود را پرداخت می‌کند.صاحب یا مدیریت ساختمان باید تصمیم بگیرد که آیا باید بیمه آسانسور را به صورت اجباری یا اختیاری اخذ کنند و چه نوع پوشش‌هایی مورد نیاز است.انتخاب یک شرکت بیمه معتبر و مناسب برای بیمه آسانسور و اخذ بیمه‌نامه‌های لازم است.پرداخت حق بیمه‌های مربوط به آسانسور به منظور حفظ پوشش بیمه در صورت وقوع حادثه یا آسیب می باشد.برای اطلاعات بیشتر به سایت rahnamalift مراجعه فرمایید.

در برخی موارد، ممکن است قانون یا مقررات محلی خاصی وجود داشته باشد که مسئولیت بیمه آسانسور را بر عهده یک شخص یا سازمان خاص قرار دهد.همچنین، ممکن است در برخی مناطق، این مسئولیت به عهده مالکیت آسانسور یا حتی مستأجر آن باشد

چه کسی ممکن است مسئول حوادث آسانسور باشد؟

ارزیابی این که چه کسی مسئول تصادف آسانسور است، بستگی به ماهیت حادثه دارد.مسئولیت حوادث آسانسور ممکن است به عهده اشخاص و سازمان‌های مختلف باشد، که این وابستگی‌ها می‌تواند بسته به مقررات محلی و شرایط خاص متفاوت باشد. افرادی که ممکن است مسئول حوادث آسانسور باشند، عبارت‌اند از:
* مالک ساختمانی که آسانسور در آن قرار دارد.
* شرکت تعمیر و نگهداری آسانسور که برای بازرسی یا تعمیر آسانسور استخدام شده است.
* طراحان یا سازندگان آسانسور
* شرکتی که آسانسور را نصب کرده است.
* متصدیان یا کارکنانی که مسئول راه‌اندازی اپراتور دستی هستند.برای دیدن انواع اسانسور روی سایت رهنما لیفت کلیک کنید.

در بسیاری از موارد، صاحب یا مدیریت ساختمان مسئولیت اصلی اجرایی و نگهداری آسانسور را بر عهده دارند. این شامل بررسی دوره‌ای و نگهداری صحیح آسانسور، اجرای آزمون‌های فنی و مکانیکی منظم و اخذ بیمه آسانسور است.در برخی موارد، صاحب یا مدیریت ساختمان خدمات نگهداری آسانسور را به یک شرکت خارجی یا داخلی منتقل می‌کنند. در این صورت، شرکت نگهداری ممکن است مسئولیت اجرایی نگهداری و پیشگیری از حوادث آسانسور را بر عهده داشته باشد.در برخی موارد، در صورت وجود اشکالات طراحی یا ساخت آسانسور، مسئولیت ممکن است به عهده تولید کننده یا تامین کننده آسانسور باشد.مقررات محلی ممکن است مسئولیت نظارت بر نصب، نگهداری و عملکرد آسانسور را بر عهده مقامات محلی یا نظارت فنی قرار دهد

قیمت بیمه‌نامه بر چه اساسی محاسبه می‌شود؟

1 کاربری آسانسور (مسکونی، اداری، تجاری / نفربر، اداری، تجاری، باربر)
2 میزان ظرفیت آسانسور بیمه‌شده (چند نفر)
3 تعداد طبقات توقف آسانسور در ساختمان
4 سن آسانسور در ساختمان

  آسانسور تک سرعته و تفاوتش با دو سرعته + 3 مزیت ومعایب

اگر بیمه آسانسور به صورت مسئولیت عمومی یا تجهیزات و ماشین‌آلات انجام شود، قیمت ممکن است متفاوت باشد.موقعیت فیزیکی آسانسور در کجای شهر یا کشور و سطح خطر مرتبط با آن می‌تواند بر قیمت بیمه تأثیر بگذارد. آسانسورهای جدید‌تر و با وضعیت فنی بهتر ممکن است قیمت بیمه کمتری داشته باشند.اگر آسانسور قبلاً در حوادثی دخیل بوده یا مشکلات فنی داشته است، قیمت بیمه ممکن است افزایش یابد. برخی بیمه‌گران ممکن است سرویس‌ها یا پوشش‌های اضافی ارائه دهند که می‌تواند قیمت بیمه را افزایش دهد. قوانین و مقررات محلی ممکن است نقش مهمی در تعیین قیمت بیمه داشته باشند.

پوشش‌های بیمه آسانسور چیست؟

معمولاً در همه ساختمان‌های اداری و تجاری و مسکونی چندطبقه، استفاده از آسانسور برای سهولت در رفت‌وآمد، یکی از ابزارهای ضروری برای زندگی بوده و تبدیل به یکی از اجزای اصلی هر ساختمان شده است. بنابراین هر ساختمانی که آسانسور نفربر و یا آسانسور باربر داشته باشد بهتر است که بیمه آسانسور داشته باشد. ممکن است بر اساس نیاز هر ساختمان چند نوع آسانسور در آن مورداستفاده قرار گیرد. مخصوصاً در ساختمان‌های مسکونی با تعداد طبقات بالا و یا ساختمان‌های تجاری که آسانسور حمل بار در کنار آسانسور نفربر وجود دارند تهیه بیمه آسانسور برای هرکدام از آسانسورها بر اساس نوع و مشخصات همان آسانسور الزامی است.

برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر در مورد قیمت بیمه‌نامه آسانسور، بهتر است با شرکت‌های بیمه محلی یا مشاوران بیمه مشورت کنید تا عواملی که بر قیمت تأثیر می‌گذارند را بررسی کرده و بهترین پوشش را برای نیازهای خود انتخاب کنید. بیمه آسانسور می‌تواند شامل چندین نوع پوشش و حفاظت مختلف باشد که برای حفاظت از آسانسور و پوشش دادن به مسئولیت‌های مرتبط با آن ارائه می‌شودپوشش‌های بیمه آسانسور ممکن است بسته به شرکت بیمه، محل و شرایط خاص متفاوت باشند، بنابراین مهم است که قبل از خرید بیمه‌نامه، شرایط و پوشش‌های مختلف موجود را مقایسه کرده و با یک مشاور بیمه مشورت نمایید.

پوشش‌های جانی و مالی بیمه مسئولیت آسانسور:

* پوشش فوت
* پوشش نقص عضو
* پوشش هزینه‌های پزشکی
* پوشش خسارت مالی برای آسانسورهای باربر

بیمه مسئولیت آسانسور ممکن است پوشش‌های جانی و مالی مختلفی را ارائه دهد تا در مواقع نیاز، افراد و دارایی‌ها را در مقابل خطرات مرتبط با عملکرد آسانسور حفظ کند. برخی از پوشش‌های جانی و مالی ممکن است عبارتند از:پوشش جانی:پوشش برای آسیب‌ها و حوادثی که ممکن است به افراد کاربر آسانسور وارد شود، از جمله حوادث مرتبط با سقوط یا فشار آسانسور.پوشش برای هزینه‌های درمان و پرداخت تعویض جبرانی به افراد مجروح در اثر حوادث آسانسور.پوشش مالی :پوشش برای هزینه‌های تعمیر و بازسازی آسانسور در صورت خرابی یا حادثه.پوشش برای مسئولیت‌های مالی ناشی از آسیب‌ها یا صدمات به دارایی‌های ساختمان یا دیگر اموال مرتبط با عملکرد آسانسور.

شرایط عدم پرداخت خسارت توسط بیمه در بیمه آسانسور

درصورتی‌که آسانسور دچار هرگونه حادثه‌ای شود و باعث آسیب رسیدن به سرنشینان آن شود، بیمه وظیفه دارد هزینه‌های خسارت وارد شده را به این افراد را طبق قراردادی که با بیمه‌گذار بسته است تمام و کمال پرداخت کند. ولی گاهی هنگام آسیب دیدن آسانسور شرایطی وجود دارد که شرکت بیمه را از پرداخت هرگونه هزینه‌ای مبرا می‌کند.اگر صاحب آسانسور یا مدیریت ساختمان در تعارض با قوانین و مقررات محلی عمل کنند، بیمه ممکن است از پرداخت خسارت صرف نظر کند.این شرایط می‌توانند بسته به نوع بیمه‌نامه و شرکت بیمه متفاوت باشند. مهم است که شرایط و قوانین مربوط به بیمه آسانسور را به دقت بررسی کرده و در صورت لزوم، با مشاور بیمه مشورت کنید.

شرکت‌های بیمه ممکن است در شرایط خاص، از پرداخت خسارت معافیت کنند. برخی از شرایط عمده عدم پرداخت خسارت توسط بیمه آسانسور ممکن است. اگر صاحب آسانسور یا مدیریت ساختمان شرایط و مقررات مربوط به نگهداری، بازرسی، و آزمایش‌های فنی آسانسور را رعایت نکنند، بیمه ممکن است از پرداخت خسارت معافیت کند. اگر خسارت ناشی از استفاده نادرست یا سوءاستفاده از آسانسور و یا عدم رعایت دستورالعمل‌های ایمنی اتفاق بیفتد، بیمه ممکن است از پرداخت خسارت صرف نظر کند. در صورت وقوع خسارت، عدم اعلام به موقع و به شکل صحیح از سوی صاحب آسانسور می‌تواند منجر به عدم پرداخت خسارت توسط بیمه شود.برای اطلاعات بیشتر به سایت رهنما لیفت مراجعه فرمایید.

اسانسور-اسانسور شیشه ای

این شرایط شامل:

1 خسارتی که بیمه‌گذار به‌عمد وارد کرده نباشد.
2 خسارتی که ناشی از انفجارهای هسته‌ای و تشعشعات رادیواکتیو باشد.
3 خسارتی که در صورت جنگ، انقلاب شورشی، اعتصاب و عوامل دیگری ازاین‌دست ایجاد شده باشد.
4 خسارتی که به علت تخلف از قوانین و نظامات دولتی به وجود آمده باشد.
5 خسارات ناشی از حوادث طبیعی مثل زلزله، سیل، صاعقه و مسائل مشابه دیگری که بیمه‌گذار در ایجاد آن نقشی ندارد.

و نکته مهم: توجه داشته باشد شرکت بیمه در صورتی خسارت پرداخت می‌کند که مدیر ساختمان با یک شرکت بهتر در زمینه آسانسور قرارداد یک‌ساله سرویس و نگهداری داشته باشد و آسانسور ساختمان ماهیانه سرویس شود. هرگونه سؤالی در مورد بیمه آسانسور داشتید به مشاوران سایت rahnamalift مراجعه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید