تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی باعث شده که مشتریان انتخاب های متفاوتی برای بازسازی آسانسور در اصفهان داشته باشند. از آنجایی که هر نوع مزایا و معایب خاص خود را دارند، از نظر هزینه و تعرفه نیز باهم متفاوتند. آسانسورها از زمانی که اختراع شدند، در گذشت زمان تغییرات بسیار زیادی کرده اند. کمک آسانسورها باعث رشد زیاد ساختمان ها و راحتی سفر در داخل آنها شده اند. اگر شما هم برای بازسازی آسانسور در اصفهان در حال تحقیق هستید تا بهترین انتخاب را داشته باشید، همراه ما باشید. برای درک تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی تا مزایا و معایب آن‌‌ها، هزینه‌ها و خدماتی‌که رهنما آسانسور ارائه می دهد این مقاله را مطالعه کنید.

فهرست تصاویر

تفاوت انواع آسانسور 1 آسانسور کششی

تفاوت انواع آسانسور 2آسانسور هیدرولیک

تفاوت انواع آسانسور 3نصب آسانسور

ویژگی های آسانسور کششی

آسانسور کششی رایج ترین نوع آسانسور است که معمولا در ساختمان های متوسط تا بلند پیدا می شوند. آنها توسط موتورهای الکتریکی متناوب (AC) یا جریان مستقیم (DC) به کار می افتند. این نوع آسانسورها نسبت به آسانسورهای هیدرولیک از نظر انرژی راندمان بالاتری دارند.  آسانسورهای کششی دو نوع دنده ای یا بدون دنده دارند که از وزنه های تعادل برای جبران وزن آسانسور و سرنشینان آن استفاده می کنند.

کابین آسانسور توسط طناب های فولادی کششی یا تسمه های قرقره جا به جا می شوند. فناوری در آسانسورهای کششی در طول زمان توسعه پیدا کرده. آسانسورهای کششی مدرن با مکانیسم های ایمنی، تنظیم کننده های سرعت و ترمزهای اضطراری برای افزایش ایمنی طراحی شده اند. یکی از گزینه های شما برای بازسازی آسانسور در اصفهان، آسانسور کششی است. برای دانستن تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی با  rahnamalift همراه باشید.

آسانسور کششی - تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی
آسانسور کششی – تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی – رهنما آسانسور

تفاوت انواع آسانسور 1 آسانسور کششی

انواع آسانسور کششی

  • آسانسور کششی دنده ای:

همانطور که گفته شد، نوع اول از آسانسور های کششی را، آسانسور کششی دنده ای می نامند. برای بررسی شاخصه های این نوع آسانسور با ما همراه باشید. آسانسور کششی دنده ای، جعبه دنده ای دارد که به موتور متصل است. همچنین چرخی دارد که باعث حرکت طناب ها می شود. علاوه بر آن، آسانسورهای کششی دنده ای می توانند تا سرعت 2 مایل بر ثانیه حرکت کنند. همچنین حداکثر مسافتی که یک آسانسور کششی دنده ای می تواند طی کند حدود 75 متر است.

2-آسانسور کششی بدون دنده:

نوع دوم آسانسور کششی، آسانسورهای کششی بدون دنده هستند. در این آسانسورها، چرخ به صورت مستقیم، متصل به موتور الکتریکی است. آسانسورهای کششی بدون دنده می توانند تا حداکثر 20 مایل بر ثانیه سرعت داشته باشند. همچنین می توانند تا حداکثر 500 متر مسافت را طی کنند. بنابراین این نوع آسانسور ها می توانند برای ساختمان های بلند انتخاب های عالی ای باشند. آسانسورهای کششی بدون دنده هزینه اولیه بالایی دارند. با این حال هزینه نگهداری آنها متوسط  و بازدهی مصرف انرژِی آنها بالاتر است. همچنین به خاطر سایش مهم است که طناب ها و شیارهای آسانسور کششی به طور منظم بررسی شوند.

مزایای آسانسور کششی

در مبحث تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی، آسانسورهای کششی نوعی آسانسور هستند که مزایای بسیار زیادی نسبت به آسانسورهای هیدرولیک سنتی دارند. یکی از تفاوت های آسانسور هیدرولیک و کششی قابلیت سفر و جا به جایی عمودی بیشتر آسانسور کششی نسبت به آسانسور هیدرولیک است. این قابلیت به آسانسور کششی این امکان را می دهد تا افراد را سریعتر و کارآمدتر جابجا کنند. آسانسورهای کششی می توانند به سرعت 2000 فوت در دقیقه برسند که آنها را برای ساختمان های بلند مناسب می کنند.

آسانسورهای کششی علاوه بر سرعت خود، در جا به جایی بسیار نرم تر عمل میکنند. این به دلیل قدرت بازتولید آنها است. قدرت بازتولید باعث می شود در مصرف انرژی صرفه جویی کنند و گرمای کمتری تولید کنند. یکی دیگر از مزیت های آسانسورهای کششی، ظرفیت جابجایی پنج دقیقه ای بیشتر آنهاست. به این معنی که می توانند افراد بیشتری را در مدت زمان کوتاه تری جابجا کنند. به طور کلی، آسانسور کششی یک انتخاب هوشمندانه برای ساکنان ساختمانی است که به دنبال آسانسوری با بازدهی بالا در مصرف انرژی است.

معایب آسانسور کششی

همچنین در مورد تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی، آسانسورهای کششی به دلیل جا به جایی نرم و سرعت بیشتر، گزینه ای محبوب برای ساختمان های چند طبقه هستند. هرچند، برخی از معایب آنها را باید در نظر گرفت. یکی از اشکالات احتمالی این است که آسانسورهای کششی ظرفیت وزنی و ظرفیت کابین محدودی نسبت به آسانسورهای هیدرولیک دارند. علاوه بر این، هزینه نصب و نگهداری آن ها نسبت به آسانسورهای هیدرولیک گران‌ تر است. نکته دیگر این است که زمان نصب آسانسور کششی می تواند معمولاً 4-6 هفته طول بکشد. همچنین ممکن است برای نصب به جرثقیل نیاز باشد. با وجود این چالش‌ها، رهنما آسانسور آسانسورهای کششی را به دلیل سرعت و جا به جایی نرم پیشنهاد می کند.

  7 گامی که باید برای عیب یابی آسانسور بردارید

ویژگی های آسانسور هیدرولیک

تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی اصولا در مکانیزم آنهاست. آسانسورهای هیدرولیک دارای مکانیزم ساده ای هستند. این نوع آسانسور ها از مایع هیدرولیک برای تغذیه یک پمپ الکتریکی استفاده می کنند. در نتیجه حرکت کابین از یک طبقه به طبقه ی دیگر امکان پذیر می شود. آنها معمولا برای ساختمان های کم ارتفاع تا 8 طبقه با حداکثر سرعت 200 فوت در دقیقه استفاده می شوند. اتاق ماشین آسانسورهای هیدرولیک در مجاورت چاهک آسانسور در پایین ترین سطح قرار دارد. بنابراین در مقایسه با آسانسور کششی به فضای کمتری نیاز دارد.

آسانسورهای هیدرولیک در دو نوع معمولی و بدون سوراخ وجود دارند. آسانسورهای هیدرولیک معمولی دارای چرخ قرقره هستند که زیر کف چاهک آسانسور امتداد می یابد. در حالی که آسانسورهای هیدرولیک بدون سوراخ، شامل پیستون هایی اند که در داخل بالابر نصب شده‌اند تا کابین را جابجا کنند. به طور کلی، در مقایسه آسانسور هیدرولیک و کششی، آسانسور کششی بسیار مقرون به صرفه تر است. به علاوه نگهداری آن نیز نسبت به آُسانسور کششی بسیار آسان تر است.

آسانسور هیدرولیک - تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی
آسانسور هیدرولیک – تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی – رهنما آسانسور

تفاوت انواع آسانسور 2آسانسور هیدرولیک

مزایای آسانسورهای هیدرولیک

آسانسورهای هیدرولیک از یک پیستون مایع برای جا به جا کردن کابین استفاده می کنند. این نوع آسانسورها نیز مزایای خاص خود را دارند. اگر به دنبال گزینه ای مقرون به صرفه، با هزینه های نگهداری پایین تر هستید، پیشنهاد rahnamalift آسانسور هیدرولیک است. همچنین سرعت نصب آسانسور هیدرولیک بالاتر است. بنابراین آنها را به انتخاب خوبی برای پروژه های ساختمانی تبدیل می کند که در آن زمان بسیار مهم است. به علاوه، آسانسورهای هیدرولیک ظرفیت بالابری بالاتری نسبت به آسانسورهای کششی دارند. این به این معنی است که آنها می توانند بارهای سنگین تری را تحمل کنند. علاوه بر این، حجم کم تر آسانسورهای هیدرولیک، آنها را به انتخاب مناسبی برای ساختمان هایی با فضای محدود تبدیل می کند.

معایب آسانسور هیدرولیک

تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی در ظرفیت بالابری، سرعت، محدودیت وزن قابل حمل و دیگر شاخصه ها از مهم ترین نکات قابل بررسی هستند. آسانسورهای هیدرولیک نوعی آسانسور هستند که با استفاده از پمپ هیدرولیک برای جا به جایی کابین آسانسور کار می کنند. با اینکه آنها به دلیل مقرون به صرفه بودن در ساختمان های کوتاه تا متوسط محبوب هستند، چندین عیب نیز دارند. برای مثال، آنها به اتاق ماشین برای کاربردهای درون زمینی احتیاج دارند که می تواند هزینه نصب و نگهداری را افزایش دهد.

همچنین هنگامی که صحبت از تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی است، آسانسور هیدرولیک به ملاحظات ساختاری بیشتری نیاز دارند که می تواند نصب آنها را در ساختمان ها دشوارتر کند. علاوه بر این، آسانسورهای هیدرولیک اغلب سروصدا تولید می کنند که ممکن است کمی آزار دهنده باشد. همچنین ممکن است به دلیل نشت یا دفع مایع هیدرولیک مشکلات زیست محیطی بوجود بیاید. به دلیل این معایب، برخی از مالکان ساختمان به جای آسانسورهای هیدرولیک، انواع دیگری از آسانسور را انتخاب می کنند. تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی منجر به انتخاب های متفاوت آنها بر اساس نیاز کاربر می شود. در صورت پیش آمدن ایراد های احتمالی، با رهنما آسانسور در تماس باشید.

بررسی تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی

انتخاب بین این دو نوع آسانسور باید بر اساس نیازهای منحصر به فرد ساختمان و ساکنین باشد. هنگام مقایسه ی آُسانسور هیدرولیک و کششی ، عواملی مانند فضا، هزینه و نحوه استفاده فرآیند تصمیم گیری را ساده می کند. تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی از جنبه های متفاوت قابل بررسی است. بنابراین با مشاوره های rahnamalift می توانید بهترین انتخاب را داشته باشید. همچنین در صورت ایجاد هر گونه مشکل درمورد انواع آسانسور، می توانید از خدمات ما بهره مند شوید.

نصب آسانسور - تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی
نصب آسانسور – تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی – رهنما آسانسور

تفاوت انواع آسانسور 3نصب آسانسور

چکیده ی مطالب تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی

مهم‌ترین تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی در مکانیسم آنها است. آسانسورهای کششی توسط طناب‌های تسمه‌ روی قرقره کار می کنند. آنها عموماً نسبت به سیستم‌های هیدرولیک از نظر انرژی بازدهی بیشتری دارند و مناسب برای ساختمان‌های بلند هستند. آنها دو نوع دنده ای و بدون دنده دارند که توسط موتورهای الکتریکی AC یا DC هدایت می شوند. از طرفی آسانسورهای هیدرولیک نسبت به آسانسور‌های کششی کارایی و سرعت بالاتری دارند. آنها از یک پیستون سیال برای بلند کردن ماشین استفاده می کنند و به طناب های فولادی یا قرقره متکی نیستند. آسانسورهای هیدرولیک مناسب برای ساختمان‌های با ارتفاع کم تا متوسط استفاده می شوند. چراکه مقرون به صرفه، جمع‌وجور و نیاز به فضای نصب کمتری دارند.

موضوع مقاله تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی چیست؟
اسم نویسنده رضا شریفی
تاریخ انتشار مقاله 1402/12/09
کدام آسانسور هزینه ی کمتری دارد؟ آسانسور هیدرولیک از نظر هزینه ارزان تر و مقرون به صرفه تر است.

سوالات متداول در مورد تفاوت آسانسور هیدرولیک و کششی

کدام آسانسور هزینه ی کمتری دارد؟

آسانسور هیدرولیک از نظر هزینه ارزان تر و مقرون به صرفه تر است.

جا به جایی کدام آسانسور نرم تر انجام می شود؟

آسانسور کششی سواری نرم تری را ارائه می دهد.

آسانسور کششی و هیدرولیک هر کدام چه انواعی دارند؟

آسانسور کششی دنده ای و بدون دنده، آسانسور هیدرولیک معمولی و بدون سوراخ.

4 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید