آهن کشی آسانسور، چاه آسانسور عملیاتی برای اجرای آن صورت میگیرد که به آن نبشی کشی آسانسور گفته میشود. در طی این عملیات که برای به حرکت در آوردن آسانسور انجام میشود. این مقاله با تیم طراحی و نصب آسانسور در اصفهان رهنما آسانسور می توانیم اطلاعاتی را در مورد اهن کشی آسانسور مشاهده کرد. به صورت عمودی و کلافهایی که ستون ها را بهم متصل میکنند در چاه، کارگذاری میشوند. کابین آسانسور باید بتواند به راحتی و به آسانی از ستونها بالا و پایین بیاید و توان جابه جایی اشخاص را به راحتی داشته باشد. از نظر مهندسان طراحی و نصب آسانسور در اصفهان باید محاسبات دقیق داشته و وزنه یا همان کابین را تضمین می کنند.
فهرست تصاویر
نقشه کشی آسانسور 1 شاقول ریزی آسانسور
نقشه کشی آسانسور 2 نبشی کشی آسانسور
نقشه آهن کشی آسانسور
اول مهندس طراح آماده میشود که نقشه آهن کشی آسانسور همه جزییات کار و نحوه اجرای آن را در بر میگیرد. می توان با کمک به تیم طراحی و نصب آسانسور در اصفهان از روی نقشه، می توان پایان کار را حدس زد و اگر بروز خطر را احساس کرد می توان آن را قبل از طراحی و نصب پروژه اصلاح کرد. می تواند این را به رهنما لیفت سپرد. که آنها با سال ها تجربه این خدمات را بر عهده بگیرند. میتوان این کار با اطمینان کامل و بدونه هیچ گونه غیب و نقصی آن را به عهده رهنما لیفت سپرد.
شاقول ریزی آسانسور
قبل اجرا از روی نقشه باید هر گونه ناشاقولی در چاه آسانسور و آهن کشی آسانسور محاسبه شود. قبل از اینکه آسانسور اجرا شود باید اطمینان حاصل کنند که تیرها همگی و نا منظمی درشون ایجاد نشده باشد. اینکار با شاقول ریزی امکان پذیر است. برای شاقول ریزی یک نفر از پشت بام طناب هایی را روی هر ستون آویزان میکند؛ یک نفر دیگر در داخل ساختمان درونی ترین دیوار را در نظر گرفته و ریسمانی به آن آویزان میکند. این کار باید توسط افراد متخصص و حرفه این کار انجام شود . و بعد از اینکار اختلاف ریسمانها با هم مقایسه می شود. و این کارها باابزارهای دقیق اندازه گیری بایداستفاده شود.
نقشه کشی آسانسور 1 شاقول ریزی آسانسور
معین کردن محل قرارگیری صفحه پلیت ها
صفحه پلیتها معمولا در ساختمان اسکلت بتنی برای آسانسور کارگذاری میشوند. زیرا در ساختمان اسکلت فلزی از اتصالات فلزی بجای صفحه پلیت استفاده میشود. برای کنترل بهتر نیروهای وارد شده باید، صفحه پلیتها در چهار گوشه چاه آسانسور به صورت افقی کار گذاشته میشوند. اندازه های ان ها متناسب با سطح صفحه پلیت ها باشد. لازم به ذکر است که روی صفحه پلیتها (هنگام کارگذاری) سیمان میریزند. حتما قبل از انجام آهنکشی روی پلیتها باید پاک شده است. همچنین کل چاه آسانسور باید قبل از آهنکشی آسانسور باید حتما تمیز شود.
کلاف بندی در آهن کشی آسانسور
در بخش های قبلی به کلافبندی اشاره شد که به صورت افقی اجرا شده و نه عمودی و ستونها را بهم متصل میکند. کلافها طبق نقشه، انتخاب و برش زده میشوند تا در چاه آسانسور قرار بگیرند . باید به این نکته توجه داشت که در ورودی آسانسور، هیچ کلافی قرار نمیگیرد. تاکید برا این است که این اتصال باید به صورت کاملا دقیق و بدونه هیچ عیبی نصب و اجرا شود. در آهن کشی آسانسور کلافها در چاه آسانسور به ترتیب زیر جای گذاری می شوند. و ها باید دارای سایز ها و مشخصات مناسبی نسبت آسانسور مورد استفاده در محل داشته باشند. و باید طبق استاندارد های مناسب و دقیق به این عمل را بر عهده گرفت.
نبشی کشی اسانسور
نبشی کشی آسانسور یکی از مراحل مقدماتی و اولین بخش برای در نصب و راهاندازی و شروع آن است که اگر به صورت مناسب و دقیق انجام نشود. به این منظوراحتمال بروز خطرات جبران نشدنی وجود خواهد داشت. آهن کشی آسانسور زمینهساز حرکت اتاقک آن بوده و باید از نظر شاقول بودن، محل وارد آمدند. بارهای سازه میزان آهن آلات مورد نیاز و غیره به درستی مورد بررسی قرار گیرد تا ایمنی و استاندارد بودن آن تأیید شود. در ادامه چگونگی انجام و مراحل نبشی کشی آسانسور به طور کامل شرح داده خواهد شد.
نقشه کشی آسانسور 2 نبشی کشی آسانسور
نقشه آهن کشی آسانسور
در آهن کشی آسانسور نقشه توسط افراد متخصص طراحی و بااستفاده از نرمافزار های تخصصی طراحی میشود. شامل تمام جزئیات کار و نحوه اجرای آنها است. به دلیل وجود تمام جزئیات اجرایی در این نقشه و اطلاعات آن، میتوان خطاهای احتمالی را حدس زد. و نسبت به رفع آنها قبل از اجرای طرح اقدام کرد و آن ها را اصلاح کرد. پایان کار آهن کشی آسانسور از دیدن نقشه قابل حدس است. همینطور نقشه باید دارای تمام اطلاعات لازم برای رفع عیب را داشته باشد. ودر غیر این صورت نمیتوان انتظار داشت که پروژه کامل و بی عیبی را در اختیار قرار داده است.
تعیین محل قرار گیری صفحه پلیت ها برای آهن کشی آسانسور
این کار باید توسط یک تیم متخصص انجام دهد. حتماً این کار ار از کسی بخواهید که موارد مهم در استاندارد آهن کشی آسانسور را بهخوبی می داند. می توان با کمک گرفتن از شرکت آسانسور در اصفهان آن را محاسبه و توان انجام داد. محاسبه های آهن کشی آسانسور و تعین و محاسبات محل قرار گیری پلیت ها انجام گیرد. همینطور مجوز های لازم (مدرک فنی حرفه ای) را برای انجام این پروژه انجام دهد. می توان آن را با مراجعه به آموزشگاه ها فنی و حرفه ای دریافت کرد.
نحوه محاسبه و اندازه میزان آهن آلات مورد نیاز و سایز آن ها
برای محاسبه میزان آهن آلات مصرفی در نبشی و آهن کشی آسانسور ابتدا ارتفاع کل سازه ساخت. سپس نیز ارتفاع طبقات و فضای بالاسری موردمحاسبه قرار میگیرد. این فاصله ها باید دارای ابعاد و اندازه های یکسان و به طور منظم انجام شوند. درضمن، نباید از فاصله چاهک که عبارت است از فاصله چاه آسانسور تا اولین توقف و ایست باشد. آن و همچنین فضای بالایی که فضای آخرین ایست تا سقف چاه آسانسور است غافل شد. نکته مهم در محاسبه ارتفاع، این مورد است که پس از محاسبه موارد گفتهشدهاست. این کار باید با ابزار های اندازه گیری دقیق محاسبه و اجرا می شود.
تعیین تعداد طبقات تحت پوشش یک آسانسور
برای ساختمان های با تعداد طبقات بالا، یک آسانسور پاسخگو نخواهد بود و برای هر تعداد طبقه مشخص کرد. میتوان برای دریافت اطلاعات در Rahnamalift جست و جو کرد. به عنوان مثال یک آسانسور مجزا را در نظر می گیرند. همینطور هر اسانسور ظرفیت های متفاوتی دارند و باید با متناسب یا مقدار ظرفیت که مورد نیاز است ان را تهیه و اجرا کرد. در این موقع باید با مراجعه به افراد متخصص می توان محاسبه آهن کشی آسانسور را انجام داد. زیرا تنها آن ها هستند که توانایی محاسبه این عمل را بر عهده دارند.
نصب داربست
پس از اتمام دیوارچینی در چاه آسانسور و آهن کشی آسانسور به منظور اجرای آهن کشی و تأمین امنیت است. به منظوره جلو گیری از حادثه و اسیب ها باید که داربست نصب شود. نبود داربست ممکن است منجر به سقوط کارگران در چاه آسانسور و ایجاد تلفات جانی یا مالی به همراه داشته باشد. برای این منظور لازم است که نصب داربیت قبل از نبشی کشی آسانسور انجام شود. این نصب این ها باید در جا های مناسب قرار گیرند که در موقع بروز حادثه جلو گیری کند. این عمل بسیار مهمی در جلو گیری خطرات جانی و مالی را دارد.
نقشه کشی آسانسور 3 نصب داربست
جمع بندی مطالب
آهن کشی آسانسور یکی از تاسیسات مهم در اجرای ساختمان است که نصب آن توسط افراد ماهر انجام می شود. در مراحل نصب آسانسور، شاسی کشی یا آهن کشی آسانسور از مراحل کلیدی به شمار میرود. در این مقاله ابتدا شاسی کشی آسانسور را تعریف کرده و بعد از تکمیل این مرحله سپس تمام مراحل آن را زیر ذرهبین بردیم. در پایان نیز نکات مهم در انجام این مرحله را بررسی کردیم. همینطور اسانسور کشی یک شغلی یا مهارتی یا تخصصی است که باید دارای مهارتی بالا و داشتن تختصص حرفه ای باشد. ازاین رو افراد میتوانند با مراجعه به اموزش گاه معتبر کشور هماننده آموزشگاه های فنی حرفه ای آن را کسب کنند.
سوالات متداول در زمینه آهن کشی اسانسور
1_آیا ورود به بازار کار آهن کشی آسانسور میتوان در آمد خوبی داشت؟
بله زیرا این شغل یک تخصص است که امروز در صنعت نقش مهمی در زندگی ما دارد و میتوان به درامد عالی رسید.
2_منظور از پاراشوت در آسانسور چیست؟
این عمل به منظوره ایجاد ایمنی برای آسانسور است که برای جلو گیری از سقوط اسانسور استفاده میشود.
3_چه نکاتی را باید بعد از نصب آسانسور رعایت کنیم؟
بعد از نصب آسانسور برای جلو گیری از خطرات احتمالی طی یک زمان معینی (هر دو ماه یک بار) به طور منظم بازدید شود.
موضوع مقاله | آهن کشی آسانسور – نکات نصب + آموزش نصب |
---|---|
تاریخ مقاله | 1403/05/06 |
نویسنده | محمد حیدری |
خلاصه مقاله | اطلاعات و نکات آهن کشی در آسانسور |